Актуализация на бюджета на НЗОК все пак няма да има

Бойко БорисовАктуализация както на бюджета на здравната каса, така и на държавния бюджет няма да има. Това стана ясно днес от последното изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
Поредното си обръщане на 180 градуса Борисов обясни така: Депутатите от ГЕРБ са категорично против след година и два месеца, след четири вота на недоверие, в които БСП и ДПС ръкопляскаха на това правителство, а ние викахме „оставка“, в последните 3 дни да им дадем да се възползват от опорната си точка – „ГЕРБ и ДПС - коалиция КТБ.
Така към момента ситуацията изглежда по следния начин: извънредно заседание на парламента за гледане бюджетите на НЗОК и държавата трябваше да има в понеделник, 4-ти август, а на 6-ти август Народното събрание трябваше официално да бъде разпуснато. След първоначалния отказ на ГЕРБ да влязат в зала по какъвто и да е друг повод, освен за гласуването на тези две точки, последното заседание на депутатите трябваше да е тъкмо в понеделник. След отказа на ГЕРБ да влязат в зала и по повод актуализация на бюджетите, парламентарни заседания няма да има. С това 42-ото Народно събрание приключи работата си.
Ако има бюджетни актуализации, то те ще трябва да бъдат извършени от новия парламент, изборите за който се очаква да се проведат на 5-ти октомври 2014.
"Здравна поща"

Не подценявайте алергичната хрема
28 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Дебне ли край басейна COVID-19?
27 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Паниката е тежко страдание
26 Май 2020, Вторник
{cmp_start...
Ако краката се потят твърде много...
14 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД