С водосвет бе открит новият офис на РЗОК-Казанлък

 С водосвет бе открит новият офис на РЗОК-КазанлъкРайонната здравно-осигурителна каса в Казанлък официално отвори врати на новия си офис на 30 юли. За здраве и благоденствие на всички, които имат заслуга за него, на екипа на РЗОК-Казанлък и на гражданите, които ще ползват услугите на Здравната каса, водосвет отслужиха казанлъшките свещеници отец Петко Мотев, архийерейски наместник на Казанлъшка духовна околия, отец Теодор, отец Цанко и отец Константин. Лентата прерязаха директорът на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова и управителят на „ДКЦ-Поликлиника“ д-р Петър Лучев.
Новият офис на Здравната каса в Казанлък се намира в сградата на „ДКЦ-Поликлиника“, на втория етаж, в сектор „Клинична лаборатория“. РЗОК-Казанлък вече е на достъпно и удобно място за пациентите, за договорните партньори на Касата и за хората с увреждания, тъй като сградата разполага с асансьор.
„Тук е мястото на Здравната каса в Казанлък, където гражданите идват в Поликлиниката и могат да свършат едновременно работата си. Мисля, че това ще се оцени. Усилията си заслужаваха”, каза кметът на община Казанлък Галина Стоянова. Ремонтът на новия офис е извършен от Общинското предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата“, материалите за ремонта, на стойност 25 хил. лв., са закупени от Община Казанлък. Мъдро и навременно е решението на общинските съветници офисът на Здравната каса да бъде преместен в ДКЦ – Поликлиника, каза още кметът Стоянова, тъй като от 2001 г. до момента РЗОК-Казанлък се помещаваше в Детска ясла № 5, на отдалечено от центъра и от лекарските кабинети място. Кметът на общината благодари и на д-р Петър Лучев за предоставените помещения в сградата.
Директорът на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова подчерта заслугата на Община Казанлък и на кмета Галина Стоянова за огромното съдействие, в резултат на което офисът на Здравната каса се премести на много по-подходящо място.
Офисът е ремонтиран със съвместните усилия на Община Казанлък, РЗОК – Стара Загора и на екипа на касата в Казанлък. „Ние имаме един от най-работещите офиси в страната. Тук се обработват отчетите на общопрактикуващите лекари, на аптеките, на зъболекарите, на центровете, на лабораториите, така че ние правим всичко това и за удобство на договорните партньори. Обслужваме и целия поток от пациенти – заверяваме техните протоколи и книжки, тук те подават заявления за европейски книжки”, каза още д-р Йорданова. Тя поясни, че това е вторият офис след старозагорския, който отговаря на европейските стандарти както за работещите, така и за тези, които обслужва. В офиса на Здравната каса в Казанлък работят 7 души.
Да поздравят своите колеги с новата придобивка дойдоха управителят на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ ЕООД д-р Кети Маналова, лекари и медицински специалисти от Поликлиниката, представители на медицински центрове в Казанлък, специалисти от РЗОК-Стара Загора.
"Здравна поща"

Интересна информация от Ухан
02 Април 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Да предпазим дома си от коронавируса
02 Април 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Фитнес у дома - защо пък не!
30 Март 2020, Понеделник
{cmp_start...
Защо очите се затварят при кихане?
30 Март 2020, Понеделник
{cmp_start...
Мазно и сладко затрудняват мозъка
24 Март 2020, Вторник
{cmp_start...
Защо повръщаме?
24 Март 2020, Вторник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД