Откриха първата дентална клиника за хора със специфични потребности

Откриха първата дентална клиника за хора със специфични потребностиЗа първи път в България отвори врати специализирана детска дентална клиника и клиника за дентално лечение на деца и възрастни със специфични потребности, информират от ПРофайл.
Тя е оборудвана със сензорна зала за рехабилитация и релаксация, за психологична подготовка и овладяване на страха. Лечението на децата и възрастните със специфични потребности е безплатно.
Здравното заведение е в София и е част от клиники "ЕО Дент".
Откриването уважиха Татяна Лолова, Наталия Симеонова, Катерина Евро, Александър Кадиев, Йордан Йовчев, д-р Борислав Миланов - председател на Българския зъболекарски съюз, Атанас Лазаров - Човек на 21 век, Антония Петрова - Мис България и Мисис Русия и много други приятели.
В приветствията си те подчертаха изключителното социално значение на клиниката, както и факта, че това е още една дентална практика на европейско ниво, която ще бъде в полза на българските пациенти.
Първата по рода си сензорна зала в дентална клиника е оборудвана със светлинни апарати и стъклени светещи снопове, които в комбинация със звуци, музика и аромати дават спокойствие и сигурност.
Психиатър и психотерапевт следят за психическия и физическия комфорт на пациентите с увреждания, а куклата Страхояд "изяжда" всичките им страхове.
Всяко кътче е добре обмислено и изградено - от мястото за посрещане до стаята за извеждане от упойка.
"Здравна поща", i

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД