"Д-р Митев" и "Д-р Иванов" прибраха 8700 лв.

"Д-р Митев" и "Д-р Иванов" прибраха 8700 лв.На 21 май в УП-Мъглиж е получен сигнал от 73-годишен  жител на с. Дъбово. Потърпевшият заявил, че същия ден на домашния му телефон се е обадил мъж, който се представил за доктор Митев. Мнимият лекар заблудил възрастния мъж, че дъщеря му си е счупила крака и се нуждае от спешна операция за поставянето на златни пирони. За извършването й били необходими 1200 лв., които възрастният човек предал на две непознати за него лица.
Също вчера в РУП-Чирпан е получен сигнал  за телефонна измама, при която 81-годишна жителка на с. Плодовитово е била заблудена по схемата спешна операция. Потърпевшата получила обаждане по телефона от  мъж, който се представил за доктор Иванов от болницата в Стара Загора. Той съобщил, че дъщеря й е със счупен крак. Нужно било да бъда направена спешна операция, за която трябва да се заплати. Пред дома си жената предала на непознато за нея лице 7500 лв., съобщават от пресцентъра на ОД МВР Стара Загора.
Във връзка с телефонните измами, регистрирани на територията на ОД МВР Стара Загора, от дирекцията припомнят най-често използваните схеми от измамниците (Виж ТУК>>). Призоваваме гражданите да бъдат изключително предпазливи и внимателни, когато получават телефонни обаждания, свързани  с предаването на пари, казват още от полицията.
"Здравна поща", i

Нов поглед към Паркинсоновата болест
11 Декември 2019, Сряда
{cmp_start...
Слушай телефона си с едно наум
10 Декември 2019, Вторник
{cmp_start...
5 лекарства, които нямат място във вашата аптечка
09 Декември 2019, Понеделник
{cmp_start...
Кое причинява кървенето около овулацията?
05 Декември 2019, Четвъртък
{cmp_start...
Когато сърцето се блъска в гърдите
04 Декември 2019, Сряда
{cmp_start...
Спираме цигарите – какво се случва?
27 Ноември 2019, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД