"Д-р Митев" и "Д-р Иванов" прибраха 8700 лв.

"Д-р Митев" и "Д-р Иванов" прибраха 8700 лв.На 21 май в УП-Мъглиж е получен сигнал от 73-годишен  жител на с. Дъбово. Потърпевшият заявил, че същия ден на домашния му телефон се е обадил мъж, който се представил за доктор Митев. Мнимият лекар заблудил възрастния мъж, че дъщеря му си е счупила крака и се нуждае от спешна операция за поставянето на златни пирони. За извършването й били необходими 1200 лв., които възрастният човек предал на две непознати за него лица.
Също вчера в РУП-Чирпан е получен сигнал  за телефонна измама, при която 81-годишна жителка на с. Плодовитово е била заблудена по схемата спешна операция. Потърпевшата получила обаждане по телефона от  мъж, който се представил за доктор Иванов от болницата в Стара Загора. Той съобщил, че дъщеря й е със счупен крак. Нужно било да бъда направена спешна операция, за която трябва да се заплати. Пред дома си жената предала на непознато за нея лице 7500 лв., съобщават от пресцентъра на ОД МВР Стара Загора.
Във връзка с телефонните измами, регистрирани на територията на ОД МВР Стара Загора, от дирекцията припомнят най-често използваните схеми от измамниците (Виж ТУК>>). Призоваваме гражданите да бъдат изключително предпазливи и внимателни, когато получават телефонни обаждания, свързани  с предаването на пари, казват още от полицията.
"Здравна поща", i

50 000 искат оценка заради личен асистент
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Внимание: Западнонилска треска и Тоскана
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Нови заразени с морбили у нас
03 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Как наркотиците влияят на зъбите
27 Май 2019, Понеделник
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД