Осигуряват 40 000 лв. за двойки с репродуктивни проблеми

Осигуряват 40 000 лв. за двойки с репродуктивни проблемиПрез 2014 г. Община Стара Загора задели в бюджета си 40 000 лв. за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на общината. Комисията по здравеопазване към ОбС с председател д-р Даниел Вълчев ще разгледа документите на бездетните двойки, чийто прием вече започна.
От помощите за извършване на процедури и дейности по асистирана репродукция могат да се възползват както семейства, така и живеещи на съпружески начала. Кандидатите трябва да са български граждани, с постоянен и/или настоящ адрес на територията на Община Стара Загора през последните три години.
Да са с непрекъснати здравноосигурителни права, както и да нямат парични задължения към държавата и общината.
Двойките с репродуктивни проблеми могат да получат финансова помощ от общинския бюджет само един път годишно при условие, че не са одобрени за финансово подпомагане от други фондове за същия период и за същата процедура. Целият списък на необходимите документи е публикуван на официалната страница на Община Стара Загора.
Документите се подават в сградата на Община Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики № 107, ет. 2, ст. 216; тел: 042/614-696, всеки работен ден от 9 до 12 ч. Приемът на документи започна на 22 април и ще приключи на 23 май в 12 ч.
"Здравна поща"

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД