В медицински комплекс „Берое“ вече фумкционира и отделение по инвазивна кардиология

"Берое"От началото на месец април по договор с НЗОК в Медицински комплекс „Берое“ вече работи Отделение по Инвазивна кардиология. Отделението е оборудвано с последно поколение високотехнологична медицинска апаратура и дава възможност за бързо и ефективно лечение на коронарни стенози и сърдечни инфаркти. Ръководител на структурата е д-р Иван Илиев, доктор по медицина, специализирал в Япония електрофизиология и инвазивна кардиолоия в периода 1995-2000г., специалист с 20 години стаж  в интервенционалната кардиология. Завеждащ на кардиологично отделение е д-р Владимир Желев, дългогодишен главен асистент в Медицинския факултет на Тракийския университет, добре познат на пациентите от Стара Загора, помогнал през годините на много хора със сърдечни проблеми.
На територията на лечебното заведение  вече работи  и 16-срезов компютърен томограф.
Другото ново отделение, което започна да функционира в Медицински комплекс „Берое“ през 2014 г. е Хирургичното отделение. В отделението работят д-р Руси Русев – лекар със стаж повече от 40 години, лекувал поколения старозагорци, д-р Георги Димитров и д-р Радостин Петков – доказани специалисти в областта на онкохирургията.
До няколко месеца в Медицински комплекс „Берое“ ще отвори врати и вторият стационарен блок, заедно с линеен ускорител. След въвеждането им в експлоатация болницата ще разполага с повече от 280 легла.
„Здравна поща“, i

Тренирайте заедно у дома
09 Април 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Не пренебрегвайте сънливостта
07 Април 2020, Вторник
{cmp_start...
Интересна информация от Ухан
02 Април 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Да предпазим дома си от коронавируса
02 Април 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Фитнес у дома - защо пък не!
30 Март 2020, Понеделник
{cmp_start...
Защо очите се затварят при кихане?
30 Март 2020, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД