Обратното броене за раждането на БЕБЕ НА ГОДИНАТА 2015 започва

Бебе на годината 2014 - Сиана, вече е на 4 месецаНа 10 и 11 април 2014 г. се зачева първото бебе, с което България ще посрещне Новата 2015 г., припомнят организаторите на Националната кампания "Бебе на годината". По традиция всяка пролет анонсираме така наречените "горещи дни" за зачеване. Щастливките, забременели в периода 5-12 април, са с най-голяма вероятност да родят своите бебета на 1 януари 2015 г. А дали късметът ги е споходил, ще покажат чертичките от теста за бременност в края на този месец, казва д-р Антония Григорова, идеолог на инициативата.

"Бебе на годината" стартира своето 15-то издание. Тази година кампанията ще акцентира върху актуалните политики и дейности в сферата на майчиното и детското здравеопазване, разписани в "Националната здравна стратегия (2014–2020 г.)". Организаторите предвиждат серия от работни дискусии за стандартите и добрите практики за активно проследяване на бременните. Освен на активното участие на институциите, ще се стремим да обединим платформите на пациентските и браншовите организации в сектора за успешно раждане и отглеждане на деца, казва д-р Григорова.
Организаторите разчитат най-вече на партньорство с „Центъра по асистирана репродукция“, в чиито функции, от тази година са и провеждането на информационната политика относно дейностите по майчиното и детско здравеопазване, както и на личната ангажираност на министър д-р Таня Андреева.
Както zdravnaposhta.net писа на Бабинден в Стара Загора д-р Андреева ориса малката Сиана, която стана БЕБЕ НА ГОДИНАТА 2014.

За допълнителна информация:

д-р Антония Григорова
0887349163
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.zdravnaposhta.net

"Здравна поща"

Доказано - любовта трае 4 години
28 Юли 2020, Вторник
{cmp_start...
Пъпешът помага за добро храносмилане
16 Юли 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Борим жегата с минерална вода
15 Юли 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД