Откриват Специализирана болница за рехабилитация в Несебър

Откриват Специализирана болница за рехабилитация в НесебърКметът на община Несебър Николай Димитров преряза днес лентата на Специализирана болница за рехабилитация „СБР-Несебър“.
„СБР-НЕСЕБЪР” и Медицински център „Месемврия” обслужват населението от цялата страна с направление от здравната каса и на свободен прием. Тук се осъществяват прегледи, консултации,
диагноза и лечение с едни от най-добрите лекари в България, доболнична и болнична помощ по физикална терапия, моторна и психична рехабилитация, балнео- и климатолечение, калолечение и др.
Извършват се още физиотерапия и рехабилитация  с най-съвременна апаратура на световно ниво, единствена в България. Това не е СПА-база, а болница за лекуване, която притежава най-добрите рехабилитатори и най-доброто оборудване в страната.
Откриват Специализирана болница за рехабилитация в НесебърЛекарският екип е ръководен от проф. д-р Цветан Димитров със специалности „Вътрешни болести” и „Бъбречни болести”. Един от организаторите и създателите на национална мрежа от центрове по хемодиализа. Има 23 изобретения и рационализации и е съавтор на деветото откритие в България, вписан в „Златната книга” на откривателите. Член е на Съюза на научните работници в България и Нюйоркската Академия в САЩ.
„Здравна поща” , i

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД