Седмичен хороскоп

{idkey=9278b0[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop][title=%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD+%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF][desc=]}{cmp_start idkey=9481[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop][title=%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD+%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF][desc=]}
13 август 2018 г. - 19 август 2018 г.

Овен ОВЕН
През настоящата седмица ще наблегнете на борбата с конкурентите. Усилията ви ще доведат до желания резултат. Печелившите ви възможности и тези за реализация на нови проекти ще се разгърнат в пълнота. Голяма част от вас обаче ще насочат вниманието си към личния живот, интимното партньорство и устройването в този план. Истина е, че в момента при мнозина е налице застой, но удължаването или скъсяването му зависи от самите вас. През периода ще родите значителни идеи, чието разгръщане е предстоящо. Предстои ви реорганизация, възможна е изненада от добри новини.
Телец ТЕЛЕЦ
Седмицата символизира началото на нов, продължителен период от развитието ви. Откриват се благоприятни възможности, за които са налице всички условия. Първите събития в това отношение се отнасят към физическото ви укрепване. Възможно е много от вас да наблегнат повече на почивката през тези дни. Хубаво е да употребите предстоящите дни за довършване на личните си дела и освобождаването от проблеми и да обърнете повече внимание на професионалните си изяви, бизнеса, семейството и пр. Периодът е изпълнен с контакти, може да имате ядове, но успехът ви е гарантиран.  
Близнаци

БЛИЗНАЦИ
Необходимостта от вътрешна хармония чрез примиряването на контрастните душевни противоречия е ярко подчертана за вас през тази седмица, а процеси от такъв тип изискват задълбочено осмисляне и анализ на множество фактори от субективен и обективен порядък. Ситуацията през седмицата ще е доста раздвижена, често пъти напрегната и заредена с разрушителна енергия, и ще е трудно да се владеете. Хубаво е да търсите спокойствието, за да успеете да възстановите вътрешната си мощ. Ще се наложи с повече решителност да овладявате раздразнението си и да насочвате енергията си към градивни действия.

Рак РАК
За едни от вас се очертава спокойно седемдневие, изпълнено с много хармония, домашен уют, семейна топлина и пълнота в любовта, други ще имат по-бурен период. Характерната нагласа у всички обаче е напрегнатото очакване на новото, а в много случаи това напрежение прераства в изразително нетърпение. Твърде актуални са домашният и любовният живот - сфери, към които мнозина ще се насочат с намерението да ги трансформират. Възможно е покрай вас да се създадат условия за активност в делови и личен план. Те ще доведат до желан материален успех, възможно е той да ви изправи обаче пред важен избор.
Лъв ЛЪВ
В момента се намирате в период на застой, причините за който са различни - отпуск, временна нетрудоспособност, преминаване от една работа на друга, преустройване и пр. Събитието не е извънредно, намирате се в позиция, която отбелязва нов етап на развитие, промяна на ситуацията и т.н. Сега е време за задълбочен анализ, за равносметка и отстраняване на досегашните слабости. Натрупаните опитности са издигнали аналитичните ви способности на по-високо логично ниво и по-прецизна оценка на зависимостта от външни фактори. През уикенда следва да реорганизирате позициите си като мислене и стремежи, но средата ви тогава ще е благодатна и спокойна.
Дева

ДЕВА
Независими, а често пъти и като подчертани индивидуалисти, вие в много от случаите наблюдавате безпристрастно заобикалящата ви среда и протичащите процеси, без да изпитват особено желание да се намесят по един или друг начин. Тази позиция на пасивно участие е продиктувана от множество действащи фактори и най-вече от стремежа към необвързване с излишното. Действайки по тази схема, ще имате достатъчно време и енергия през следващите дни да разрешите онези проблеми, които не търпят отлагане. През периода се очертават някои новости, които се отнасят предимно към деловите реалности. Възниква и необходимост от промени, с каквито едва ли ще имате време да се заловите сега.      

Везни

ВЕЗНИ
Вътрешната потребност от емоционална сигурност се оказва мощният двигател и оформител на настроения, стремежи и реакции за по-голямата част от вас. Фактът, че повечето от вас са потиснати, е безспорен, макар че се опитвате да подчертаете обратното чрез много шум и различни начини за впечатляване на околните. Тази изкуствена превъзбуденост ви тласка към грешки, лишавайки ви от най-силното оръжие - логиката. Точно затова, самовнушавайки си прекален оптимизъм, ще правите прибързани изводи, а това води до разочарования. Сега е редно да насочите вниманието си в деловия сектор. В тази сфера започва нов цикъл, който разкрива значителни възможности за изява и стабилизация.

Скорпион

СКОРПИОН
В началото сте на твърде хубав и плодотворен период, чието основно значение се свързва със завършването на важен делови или личен ангажимент. Не по-малко важна тенденция през седмицата е възвръщането на партньор. Не бива да пропускаме и раздвижването в личен план. В едни случаи това може да бъде съпружеска раздяла, а за други представители на знака - неочаквано развихрила се полигамност. За мнозина от вас започва период на емоционални и душевни трансформации. Това е време за освобождаване от натрупаните негативни ситуации, подхвърлили ви многократно на терзания и изпитания в чисто човешки план. Възможно е краят на седмицата да ви донесе материален успех. Ще се освободите от досадни ситуации и нечии опити за измама.

Стрелец

СТРЕЛЕЦ
И през новия седемдневен период ще разчитате на традиционни методи, основани на вътрешните ценности, чувството за лична отговорност и волевите способности. Настоящият етап ще е особено плодотворен за планиране на действията в онези сфери и направления, които в една или друга степен са предизвикали неудобства. Проектирайте пътя, по който ще се движите, и бързо се ориентирайте към осъществяването на целите си. Ефектът от това ще е магичен, в смисъл на навременна и ефективна подкрепа отвън, мигновено преодоляване на препятствия, отворени врати и други благоприятни ситуации. Ще обмисляте варианти за действия, като през седмицата ще ви бъде разкрита благодатна възможност за началото на ново развитие.

Козирог

КОЗИРОГ
Любовната пълнота и емоционалната превъзбуда винаги са били основният стълб на лично ви самочувствие и трамплин за екстремни преживявания. Вашето настроение през тази седмица ще се базира именно на такъв тип реалности и често да предизвикват емоционални кризи поради неточни предварителни преценки. В делово отношение се зараждат възможности, които фиксират удовлетворителни постижения за бъдещето. Макар че вие обикновено се вълнувате от онова, което е тук и сега, не бихте сгрешили, ако се ангажирате с процес, чиито плодове ще берете по-късно. Периодът се свързва с добри възможности за реализация на личните и деловите намерения.

Водолей

ВОДОЛЕЙ
Твърде активни в социален план, вие притежавате значителни възможности за постигане на целите. В основата на вашата активност през периода ще са добрите новини, които ще ви насочат към конкретни действия в сферата на интересите ви. Налице са и известни проблеми, или по-точно временни забавяния от административен тип, които с повече настоятелност е възможно да отстраните. Периодът изисква огромни усилия и инициативност, която може да ви служи както за прокарване на нови тенденции относно личните намерения. Решителността и стабилността по отношение на намеренията, са от значителна важност.

Риби

РИБИ
Две мощни противоположни тенденции ще се борят да ви завладеят през новата седмица. Едната акцентира върху аналитичните способности и вътрешния самоконтрол, а другата - върху преследване на целите. Преобладаващата част от вас са склонни да последват втората, действайки единствено от егоистични подбуди за постигане на личните си цели. Дотук добре, защото преследването на "нещото" е самовнушение за удовлетворение и илюзия за съпричастност. Необходимо ви е да промените критериите, да се освободите от егоизма и да фиксирате в съзнанието си истинските ценности и стойности и да се устремите към тях. Сега е твърде удобен период за това.

{cmp_end}{cmp_comments idkey='9481c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop]}{idkey=9278b1[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop][title=%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD+%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF][desc=]}{idkey='9278c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop]}
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
{idkey=6883b0[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F7085-vitz-7][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+7][desc=]}

- Татко, учителят ме похвали!
- Браво! А какво ти каза?
- Каза, че пиша като лекар с тридесетгодишна практика.


{idkey=6883b1[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F7085-vitz-7][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+7][desc=]}{idkey='6883c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F7085-vitz-7]} {idkey=405b0[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F84-vitz-3][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+3][desc=]}
Сестрата:
- Докторе, вашият симулант умря.
- Е, тоя се престара!

{idkey=405b1[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F84-vitz-3][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+3][desc=]}{idkey='405c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F84-vitz-3]} {idkey=3605b0[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F83-vitz-2][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+2][desc=]}
- Кашляйте, - казва докторът на пациента.
Той кашля.
- Моля, още веднъж, - казва докторът, - по-силно.
Пациентът кашля с все сила.
- М-да, - казва докторът, - често ли имате такива пристъпи на кашлица?

{idkey=3605b1[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F83-vitz-2][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+2][desc=]}{idkey='3605c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F83-vitz-2]} {idkey=3667b0[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F82-vitz-1][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+1][desc=]}
Недоволна пациентка:
- Какво е това лечение, бе, докторе!
- Какво му има, топла вана и аспирин... 
- Аспиринът хубаво, ама ваната след първите десет литра, почва да ми прилошава!

{idkey=3667b1[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F82-vitz-1][title=%D0%92%D0%B8%D1%86+1][desc=]}{idkey='3667c'[url=http%3A%2F%2Fzdravnaposhta.net%2Fpost%2Findex.php%2Fhoroskop%2F91-tonus%2Fvitzove%2F82-vitz-1]}

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД